Løkkenmaler udstiller i Skallerup Seaside Resort - Galleri Løkken
John udstiller i Restaurant galleriet

Restaurant Galleriet danner ramme om udstillingen

SKALLERUP:
Løkkenmaler John Kristensen har ophængt en udstilling af sine naturbilleder i Galleriet, som er en af restauranterne på Skallerup Seaside Resort, Nordre Klitvej 21, Lønstrup.
I Galleriet serveres eksklusive smagsoplevelser – sammen med lokal kunst.
– Det er her i Galleriet, vi blandt andet forkæler gæsterne i wellness-afdelingen. I køkkenet bruger vi i videst muligt omfang lokale råvarer. Derfor er det også vigtigt for os, at vise lokal kunst fra den natur, som gæsterne kan gå lige udenfor og opleve på nært hold, forklarer centerets food & beverage manager Dana Hyldgaard Curry.
John Kristensen er kendt for at male direkte i den natur der omgiver ham på vestkysten, enten det drejer sig om havets brølen og fiskerbådene ved stranden eller solens sidste stråler på en stille aften.
Især det fascinerende drama omkring Rubjerg Knude fyr har inspireret kunstneren, og hans billedserie, som viser forandringerne hen over tid omkring fyret, hænger da også i Galleriet.
– Vi oplever, at gæsterne kigger på billederne af fyret, og spørger til hvor det ligger. Så kan vi jo fortælle, at det kan opleves på en af de lokale løberuter lige her udenfor. Det giver ofte gæsterne inspiration til at komme ud og bevæge sig rundt i området, siger Dana Hyldgard Curry.
– Jeg er meget stolt over at få lov til at udstille i Galleriet på Skallerup Seaside Resort. For mig er det også et helt nyt vindue at vise mine billeder i. Det er meget inspirerende, og jeg har allerede fået reaktioner på udstillingen, udtaler John Kristensen.